dk2​    uk2

Service​

Korrekt vedligehold er vigtigt for din Porsche

Stuttcars servicerer alle Porsche-modeller. Vi kan vedligeholde din Porsche, både teknisk og kosmetisk. Teknisk vedligeholdelse er afgørende for din Porsche og skal foretages med det rigtige udstyr, den rigtige viden og de rigtige reservedele. Stuttcars sørger for, at din Porsche altid er i optimal teknisk stand til konkurrencedygtige priser.

Teknisk inspektion og udførelse af reparationer

Vi udfører altid en uddybende teknisk inspektion af din Porsche og sikrer dig, at vi, inden vi foretager reparationer, har givet dig udførlig rådgivning og vores holdning til nødvendige reparationer samt et prismæssigt overslag. Dette sikrer dig mod uventede omkostninger, og du bevarer selv kontrollen over det arbejde, der udføres og de omkostninger, der følger med. I mange tilfælde er vi i stand til at give en fast pris på det arbejde, der skal udføres​

Afhentning og returnering

Vi tilbyder afhentning og returnering af din bil og stiller naturligvis en lejebil til rådighed, imens vi servicerer din Porsche.

Vores værksted

Vores værksted er udstyret med de nyeste værktøjer og udstyr, som er nødvendigt for at kunne servicere din Porsche ordentligt. Vi råder også over udstyr til fejludlæsning og indstilling af de forskellige systemer i din Porsche.

Før du handler Porsche​ - 112 punkt-tjek

Før du handler Porsche, kan det være en rigtig god forretning at lade en fagmand tjekke bilen grundigt for dig. Vi tilbyder at gennemgå din Porsche på 112 punkter og lave en dokumenteret vurdering af bilens tekniske og kosmetiske stand. Dette sikrer dig, at du vælger rigtigt, når du skal handle Porsche.

Vi tilbyder dig også at gennemføre samme tjek af din bil, inden du sætter den til salg for at give din køber tryghed ved handlen.

Kontakt os for at bestille tid til et tjek af din Porsche.​

​​

Værksted:

​Michael Buhl​

mb@stuttcars.dk

+45 93101880

Jesper Jensen

jj@stuttcars.dk

+45 93101881

Kontakt:

Stuttcars ApS​

Taksvej 1, 8462 Harlev J

Telefon: 8172 8181

E-mail: info@stuttcars.dk

CVR: 38789805

Salg & Leasing:

Ulrik Vestergaard

salg@stuttcars.dk

+45 40305745