dk2​    uk2

Service​

Korrekt vedligehold er vigtigt for din Porsche

Stuttcars servicerer alle Porsche-modeller. Vi kan vedligeholde din Porsche, både teknisk og kosmetisk. Teknisk vedligeholdelse er afgørende for din Porsche og skal foretages med det rigtige udstyr, den rigtige viden og de rigtige reservedele. Stuttcars sørger for, at din Porsche altid er i optimal teknisk stand til konkurrencedygtige priser.

Teknisk inspektion og udførelse af reparationer

Vi udfører altid en uddybende teknisk inspektion af din Porsche og sikrer dig, at vi, inden vi foretager reparationer, har givet dig udførlig rådgivning og vores holdning til nødvendige reparationer samt et prismæssigt overslag. Dette sikrer dig mod uventede omkostninger, og du bevarer selv kontrollen over det arbejde, der udføres og de omkostninger, der følger med. I mange tilfælde er vi i stand til at give en fast pris på det arbejde, der skal udføres​

Afhentning og returnering

Vi tilbyder afhentning og returnering af din bil og stiller naturligvis en lejebil til rådighed, imens vi servicerer din Porsche.

Vores værksted

Vores værksted er udstyret med de nyeste værktøjer og udstyr, som er nødvendigt for at kunne servicere din Porsche ordentligt. Vi råder også over udstyr til fejludlæsning og indstilling af de forskellige systemer i din Porsche.

​​

Firma

Stuttcars ApS

CVR: 38789805

Kontakt

Telefon: 81 72 81 81

E-mail: info@stuttcars.dk